fbpx

Stalufor concepten in bouwbeslag BV

Coating Service

Sinds augustus 2019 werken wij met het hydrocoat-programma van Duthoo als diens Nederlandse partner. Middels dit hydrocoat-programma kunnen wij naast alle standaard RAL-kleuren in verschillende glansgraden ook specifieke metallic- en structuureffecten van alle bekende systeemhuizen reproduceren. Zo kunnen wij onze coating service ook effectief inzetten voor schadeherstel. 

Eigen spuitcabine 

Eind 2019 installeerden wij onze eigen spuitcabine met verfmengkeuken. Deze is inzetbaar voor het lakken van alle soorten bouwbeslag, overige aluminiumproducten en profielen voor het herstellen van schade. De spuitcabine is in staat om alle krassen te herstellen door middel van het opschuren, plamuren en met primer behandelen van het beschadigde oppervlak. Tot slot wordt dit met verschillende lagen verf nat gelakt.  

Het spuitproces vindt plaats in een beveiligde en stofvrije omgeving die het mogelijk maakt om meerdere producten tegelijk te spuiten. Onze spuitcabine biedt ruimte voor profielen tot een lengte van 2,5 meter; de meeste gangbare formaten dus. 

Schadeherstel  

Vaak ontstaat lakschade tijdens de productie, het transport, of het plaatsen van het schrijnwerk. Het Duthoo hydrocoat-programma biedt uitkomst. Het Duthoo-assortiment dat wij aanbieden bestaat uit diverse artikelen die speciaal ontwikkeld zijn voor het herstellen en lakken van gepoederlakte voorwerpen, maar ook voor reeds gelakte stukken. De water-verdunbare producten hebben een hoge vaste stofgehalte en een lage solvent-emissie. 

Kleurkeuze 

Met een minimale voorraad kunnen wij u als klant toch voorzien van alle mogelijke (RAL-)kleurcombinaties en glansgraden. Onze Coating Service stelt ons in staat om de poedercoatings van de meeste vooraanstaande merken te vertalen naar een natlak voor in de spuitcabine. Poedercoaten is niet altijd mogelijk (bijvoorbeeld als er sprake is van hittegevoelige onderdelen). Onze natlak-spuitcabine maakt het mogelijk om een nagenoeg identiek resultaat neer te zetten. Wij streven zelfs naar nul tolerantie.  

Coating Service voor uw bedrijf 

Als u meer wilt weten over Duthoo kunt u hier meer lezen over ons partnerschap. 

Bent u benieuwd naar wat de Stalufor Coating Service voor uw bedrijf kan betekenen of heeft u interesse in bepaalde producten uit ons assortiment? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. 

Wilt u meer weten?
Neem dan contact op via:

Wij zijn betrouwbaar

Leden van de VMRG hebben Stalufor concepten in bouwbeslag BV beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 8,6 met als uitschieter een 9,0 voor betrouwbaarheid!

Lees meer