fbpx

Stalufor concepten in bouwbeslag BV

Deurautomatiek

De gevelelementen waar de concepten van Stalufor veelal worden toegepast zitten voornamelijk in de buitenschil van een gebouw en met name daar worden de relaties van Stalufor geconfronteerd met de schuifdeur- en draaideurautomaten. Vanuit die functie heeft Stalufor zich mede ontwikkeld als specialist op het gebied van deurautomatiek, mede in zeer nauwe samenwerking met de zusterbedrijf Stalufix technische ondersteuning BV die de complete montage van de systemen verzorgt. De mensen van Stalufix® zijn zonder uitzondering al vele jaren werkzaam in dit vakgebied en monteren de deurautomaten veelal op het werk. Aansluiten, inregelen en ingebruikstelling wordt door Stalufix® op een zeer professionele wijze gedaan. Ook voor het aanbieden van onderhoudscontracten op de geleverde installaties heeft Stalufor prima mogelijkheden.

Stalufor heeft een uitgekiend assortiment schuifdeur- en draaideurautomaten in het programma die probleemloos zijn toe te passen op nagenoeg alle aluminium gevelsystemen die op de Nederlandse markt voorkomen. Stalufor is gecertificeerd partner van dormakaba en werkt zeer intensief samen met deze toonaangevende fabrikant van deurautomatiek.

dormakaba

Het Duitse topfabricaat dormakaba staat garant voor kwalitatief hoogwaardige schuifdeurautomaten, al dan niet in een inbraakwerende uitvoering conform SKG normering. Desgewenst met hardglazen deurvleugels of zelfs met een complete hardglazen pui er omheen. Ook voor de draaideurautomaten heeft dormakaba enkele uitstekende typen in het programma die Stalufor frequent toepast. Zusterbedrijf Stalufix technische ondersteuning BV staat garant voor een optimaal werkend resultaat en is zelfs als een van de weinige bedrijven in Nederland door dormakaba gecertificeerd om deze automaten te mogen monteren en hierop service te verlenen.

Schuifdeurautomaten, al dan niet telescopisch of met een sluisfunctie behoren tot de standaard mogelijkheden en ook in de draaideurautomaten kan Stalufor putten uit een prima dormakaba assortiment. Ook hier staat Stalufix technische ondersteuning BV garant voor een optimaal werkend resultaat en het is vanzelfsprekend dat hierop volledige service kan worden verleend middels een serviceovereenkomst.

Dus voor elke situatie heeft Stalufor altijd de juiste automatiek oplossing van dormakaba in huis en desgewenst kunnen de mensen van Stalufor hun relaties behulpzaam zijn met een gedeelte van de werkvoorbereiding die in eigen beheer wordt uitgevoerd in AutoCad. Alle freesgegevens en overige data voor de machineaansturing heeft Stalufor digitaal in DWG formaat beschikbaar. Tevens beschikt Stalufor over een eigen databank van LogiKal®, het gerenommeerde softwarepakket voor de aluminium en stalen gevelindustrie van ORGADATA, waarin alle automatiek oplossingen als kunnen worden opgenomen, uiteraard compleet met alle frees bewerkingen. “Voor elke deuropening de juiste automatiek oplossing beschikbaar”, dat is het credo van de specialisten van Stalufor.

Steeds meer zien we de behoefte om deurautomaten te koppelen aan een toegangscontrole systeem, een rookwarmte afvoersysteem (RWA) of een brandmeldcentrale (BMC). Ook voor deze toepassingen heeft Stalufor uitermate geschikte oplossingen in huis. Middels zusterbedrijf Stalufix technische ondersteuning BV kan Stalufor ook behulpzaam zijn bij het elektrisch aansluiten van deze elektronica oplossingen.

Het is van essentieel belang dat er in een vroegtijdig stadium van het bouwproces reeds wordt gekeken naar de functies van de deurautomaten. Dat voorkomt misverstanden en daardoor kunnen de faalkosten tot een minimum worden beperkt.

Bekijk ook onze pagina over Vluchtwegtechniek.

 

Wilt u meer weten?
Neem dan contact op via:

Wij zijn betrouwbaar

Leden van de VMRG hebben Stalufor concepten in bouwbeslag BV beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 8,6 met als uitschieter een 9,0 voor betrouwbaarheid!

Lees meer