fbpx

Stalufor concepten in bouwbeslag BV

Inbouwsessie Fapim raambeslag

Stalufor  concepten in bouwbeslag BV heeft zich ontwikkeld als specialist op het gebied van raambeslag in de meest uiteenlopende zin van het woord en levert aan haar relaties de Fapim draaival garnituren inclusief op maat gemaakte en voorbewerkte aluminium schuifstangen (trengels). Bij de introductie van nieuwe raambeslagen, zoals bij Fapim Magicube of Galicube raambeslag, is het van belang dat uw medewerkers goed getraind en begeleid worden. De raamelementen moeten namelijk voldoen aan de hoogste eisen zoals KOMO en SKG certificering, deskundige begeleiding is hierbij van het hoogste belang.

Stalufor biedt twee praktische trainingen (inbouwsessies) aan. De trainingen worden uitgevoerd door de technisch specialisten van onze partner Stalufix technische ondersteuning BV en kunnen zowel op onze locatie als uw locatie plaatsvinden. Kijk voor meer informatie ook eens op deze pagina van Stalufix.

Duur: +/- 2 uur
Locatie: Bij uw bedrijf op locatie

Bent u geïnteresseerd in het volgen van een inbouwsessie van Fapim raambeslag? Neem voor meer informatie of het plannen van een datum contact op met één van onze adviseurs via info@stalufor.nl of via 085 330 2770.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact op via:

Wij zijn betrouwbaar

Leden van de VMRG hebben Stalufor concepten in bouwbeslag BV beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 8,6 met als uitschieter een 9,0 voor betrouwbaarheid!

Lees meer