fbpx

Stalufor concepten in bouwbeslag BV

Deurpanelen

Deurpanelen zijn onderdeel van een ruimere service die Stalufor aanbiedt. Onder deurpanelen verstaan wij een deurvulling die anders is dan glas. Aluminium deurpanelen bestaan uit een plaat isolatiemateriaal (vaak polystyreen of pur) die aan beide zijden bekleed is met aluminium plaatmateriaal.

Wipaco aluminium deurpanelen 

Wipaco is onze partner op het gebied van deurpanelen. Aluminium deurpanelen hebben een lange levensduur en zijn nagenoeg onderhoudsvrij. U kunt kiezen uit een ruim assortiment modellen, vormen en kleuren. Wipaco biedt een gevarieerd en breed opgezet leveringsprogramma.  

Naast deurpanelen leveren wij ook de bijbehorende aluminium grepen in samenwerking met Wipaco – eveneens verkrijgbaar in diverse maten, vormen en kleuren. 

Blinde deurpanelen en design deurpanelen 

De standaarddikte voor deurpanelen is 25 mm, maar er zijn ook andere diktes nodig. Een deurpaneel is niet hetzelfde als een sandwichpaneel. Onze deurpanelen hebben geen constructieve eigenschappen zoals sandwichpanelen dat over het algemeen wel hebben. Daardoor worden onze deurpanelen alleen maar toegepast als deurvulling.  

Naast standaard blinde deurpanelen zijn ook maatwerk design deurpanelen in de door u gewenste formaten mogelijk, van klassiek tot modern. Daarbij zijn ook allerlei opties mogelijk op het gebied van aluminium of rvs grepen. 

Poedercoating in elke gewenste RAL-kleur 

De deurpanelen en aluminium grepen kunnen worden voorzien van een poedercoating in elke gewenste RAL-kleur. Doordat het product negatief geladen wordt en de poedercoating positief vindt er elektrostatische hechting plaats. Daarna wordt het deurpaneel in de oven geschoven, waar het poeder vloeibaar wordt en zich hecht aan het aluminium deurpaneel.  

Wilt u meer weten?
Neem dan contact op via:

Wij zijn betrouwbaar

Leden van de VMRG hebben Stalufor concepten in bouwbeslag BV beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 8,6 met als uitschieter een 9,0 voor betrouwbaarheid!

Lees meer