fbpx

Stalufor concepten in bouwbeslag BV

dormakaba ES 200 schuifdeuraandrijving

Stalufor beschikt als partner over een uitgebreid assortiment dormakaba producten. De samenwerking tussen dormakaba en Stalufor houdt al jaren met wederzijdse tevredenheid stand dankzij de gedeelde kernwaarden en het oog voor kwaliteit en innovatieve oplossingen in hang- en sluitwerk. Behalve het leveren en monteren van de dormakaba producten, biedt Stalufor tevens vakkundige hulp met de werkvoorbereiding in Autocad én beschikken we over een eigen databank, Logikal. Hierin zijn alle automatiekoplossingen, compleet met freesbewerkingen, opgenomen.

Ook is er een gedegen samenwerking met Stalufix. Stalufix verzorgt de volledige montage van het betreffende systeem, zoals de ES 200 schuifdeuraandrijving. Hierdoor speelt Stalufix in op de behoeften van onze relaties.

Met de ES 200 is een modulaire schuifdeuraandrijving op de markt gebracht door dormakaba en deze is beschikbaar in verschillende hoogtes van de afdekkap. Door het toepassen van de PowerDrive technologie, wordt er voldaan aan alle eisen die aan aandrijvingen voor de meest verschillende deurbreedtes, deurgewichten en functies gesteld worden. Door de bijkomende modules en opties, worden op maat gesneden oplossingen voor automatische schuifdeuren vergemakkelijkt. Een belangrijk detail is dat de ES 200 voldoet aan de meest actuele Europese en Duitse normen en veiligheidsvoorschriften. Ook kan het systeem worden uitgebreid om te kunnen voldoen aan de EN 16005 veiligheidsnorm. Deze ES 200 schuifdeuraandrijving kan uitgevoerd worden met vleugels en kunnen worden aangeleverd door Stalufor. Tevens er is tevens de mogelijkheid om complete configuraties, inclusief deurvleugel(s) en/of zijlichten, op maat gemaakt te bestellen die Stalufix voor u kan monteren, aansluiten en inregelen. Op deze manier kunnen Stalufor en Stalufix de gehele werkvoorbereiding voor u verzorgen.

Eigenschappen en additionele versies:

De ES 200 schuifdeuraandrijving beschikt over een breed scala aan krachtige eigenschappen en toepassingsgebieden.

  • Beschikbare aandrijvingshoogten: 100 mm, 150 mm, 200 mm
  • SST-ES 200 variante voor toepassing in nooduitgangen en vluchtroutes
  • Instellen van de parameters op de aandrijving of met een draadloos programmeertoestel
  • Modules met speciale functies voor speciale toepassingsgebieden
  • Gestandaardiseerde mechanische componenten voor alle types aandrijvingen
  • Schuifdeuren met enkele of dubbele vleugel
  • Een standaardversie (ES 200) of een variante voor toepassing in nooduitgangen en vluchtroutes (SST-ES 200)
  • Telescopische schuifdeuren met twee of vier schuifdeuren
  • Speciale deurinstallaties op maat


De ES 200 en de additionele aandrijvingen zijn getest conform DIN 18650 en goedgekeurd voor toepassing in nooduitgangen en vluchtroutes, zoals opgenomen is in de Duitse richtlijnen voor automatische schuifdeuren in vluchtroutes.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact op via:

Wij zijn betrouwbaar

Leden van de VMRG hebben Stalufor concepten in bouwbeslag BV beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 8,6 met als uitschieter een 9,0 voor betrouwbaarheid!

Lees meer