fbpx

Stalufor concepten in bouwbeslag BV

dormakaba ITS 96 deurdranger voor inbouw

Stalufor concepten in bouwbeslag BV is gecertificeerd partner van dormakaba en biedt een uitgebreid assortiment dormakaba producten aan, waaronder de ITS 96 deurdranger voor inbouw. Behalve het leveren van de dormakaba producten, beschikt Stalufor over een eigen databank, Logikal, waarin alle automatiekoplossingen kunnen worden opgenomen. Dat is compleet met freesbewerkingen, waardoor er voor iedere deuropening een juiste automatiekoplossing beschikbaar is.

De montage wordt door Stalufix volledig verzorgd. Onder deze montage wordt onder andere het elektrisch aansluiten, inregelen en het in gebruik stellen gerekend. Hierdoor voorziet Stalufix uitstekend in de behoefte van relaties bij het koppelen van automaten aan gebouwbeheersystemen. Deze complete oplossingen en service zorgen ervoor dat Stalufor een onbetwiste specialist op het gebied van deurautomatiek blijft.

De uitgebreide mogelijkheden van de ITS 96 deurdranger

Het ITS 96 systeem biedt een breed scala aan gebruiksmogelijkheden, zoals het integreren in dubbele en enkele deuren in praktisch iedere deur of kozijn. Desgewenst is dit mogelijk met vastzetinrichting om de deur open te laten staan. De Easy Open techniek biedt de garantie voor een sterk afvallend openingsmoment en zorgt zodoende voor het uiterst eenvoudig en moeiteloos openen van de deur. Hierdoor wordt moeiteloos voldaan aan de DIN SPEC 1104 norm.

De nieuwe generatie deurdeurdranger​s

Met de ITS 96 is een nieuw tijdperk in de technologie van deurdrangers ingeluid. Doordat de deurdranger en glijarm zo compact zijn uitgevoerd, kunnen ze vrijwel onzichtbaar in het deurblad en het kozijn worden geïntegreerd. De ITS 96 biedt een gebruikscomfort dat hoogwaardige deurdrangers kenmerkt. Mede dankzij zijn uitzonderlijk compacte afmetingen, kan het ITS 96-systeem op nagenoeg alle deuren met een deurdikte vanaf 40 mm worden toegepast. De 2 varianten, voor deurvleugelbreedten tot 1.100 mm en respectievelijk 1.400 mm, maken een flexibele toepassing van de deurdrangers bij verschillende deursituaties mogelijk.

De producteigenschappen van de ITS 96 kort samengevat:

  • Voldoet aan de voorschriften voor barrièrevrij bouwen
  • Moeiteloos openen van de deur, volgens DIN SPEC 1104
  • Easy Open technologie (hartvormige nokkenas)
  • Regelbare sluitkracht en sluitsnelheid
  • Zwaarte 2-4 voor deurbreedtes tot 1100mm en een deurgewicht van 130kg
  • Zwaarte 3-6 voor deurbreedtes tot 1400mm en een deurgewicht van 180kg.
Wilt u meer weten?
Neem dan contact op via:

Wij zijn betrouwbaar

Leden van de VMRG hebben Stalufor concepten in bouwbeslag BV beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 8,6 met als uitschieter een 9,0 voor betrouwbaarheid!

Lees meer