fbpx

Stalufor concepten in bouwbeslag BV

Dormakaba

Dormakaba is het resultaat van een fusie tussen Dorma en Kaba, samen goed voor meer dan 150 jaar aan ervaringen en miljoenen geïnstalleerde producten en oplossingen wereldwijd op het gebied van veilige en slimme toegang tot gebouwen en ruimtes. Stalufor is gecertificeerd partner van Dormakaba. Samen zijn wij betrouwbare partners voor alles van sloten met een drukknop tot complexe netwerktoegangsoplossingen. Dormakaba zorgt niet alleen voor naadloze toegangsoplossingen en services, maar ook dat u als gebruiker het gevoel hebt dat u in goede handen bent.

Dormakaba productassortiment

Het Dormakaba productprogramma bestaat uit schuifdeurautomaten, draaideurautomaten, deurdrangers en vloerveren. Het veelzijdige en betrouwbare Dormakaba-programma is een populaire toepassing voor fabrikanten van aluminium gevelelementen. Dormakaba heeft een streepje voor op de concurrentie doordat zij garantie afgeven voor het probleemloos integreren van hun producten in gevelelementen. Daarnaast beschikt Dormakaba over een breed scala toebehoren voor aluminium gevelelementen.

Deurdrangers en vloerveren

Een deurdranger of vloerveer is een voorziening die het mogelijk maakt een manueel bediende deur op gecontroleerde wijze te sluiten. De energie die wordt gegenereerd door de gebruiker die de deur opendoet wordt, zodra de deur wordt vrijgegeven, gebruikt om de deur gecontroleerd te laten sluiten.

Elektromagnetische deurvergrendeling

Naast deurdrangers en vloerveren bevat het assortiment van Dormakaba ook elektromagnetische deurvergrendelingen. Deze zijn toepasbaar op deuren die niet hoeven te voldoen aan de eisen voor vluchtroutes of nooduitgangen. Dankzij eenvoudige installatie en een onopvallend design zijn deze ook naderhand prima aan te brengen op deuren.

Automatische draaideurautomaten

Bent u op zoek naar een draaideurautomaat die zonder enige moeite en met constante snelheid opent en sluit? Overweeg dan een draaideurautomaat uit het assortiment van Dormakaba. Het geheim achter deze draaideuren is de combinatie van geavanceerde elektronica en een zelflerende microprocessor die een optimale werking garandeert.

Het Dormakaba-assortiment bevat diverse draaideurautomaten die telkens voldoen aan een groot aantal vereisten op het gebied van comfort, design en betrouwbaarheid:

  • ED 100 – modulaire draaideuraandrijving voor deuren met een maximale breedte tot 110 cm en een gewicht tot 160 kilo
  • ED 250 – modulaire draaideuraandrijving voor deuren met een maximale breedte tot 160 cm en een gewicht tot 400 kilo
  • Porteo – deurassistent voor draaideuren met een breedte tot 110 cm en een gewicht tot 100 kilo

Automatische schuifdeuren

Dormakaba automatische schuifdeuren zijn drempelvrije energie-efficiënte en automatische deuren. Een compleet aanbod garandeert een brede keus voor betrouwbare oplossingen voor ingangen en doorgangen van gebouwen. Er zijn opties mogelijk die energiebesparend zijn, of inbraakvertragend; draaideuren met een vluchtwegfunctie, en draaideuren met allerlei soorten (aluminium) profielen.

Dormakaba schuifdeuraandrijving

Dormakaba beschikt over een breed assortiment aan schuifdeuraandrijvingen voor standaardtoepassingen, noodgangen en vluchtroutes. Hiermee kunnen ingangen comfortabel en barrièrevrij worden uitgevoerd met Dormakaba schuifdeuraandrijvingen.

Bent u benieuwd wat Dormakaba oplossingen voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact op via:

Wij zijn betrouwbaar

Leden van de VMRG hebben Stalufor concepten in bouwbeslag BV beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 8,6 met als uitschieter een 9,0 voor betrouwbaarheid!

Lees meer