fbpx

Stalufor concepten in bouwbeslag BV

Even kennismaken… dit is Willy Hurkx!

Begin dit jaar is Willy Hurkx begonnen als algemeen technisch medewerker bij Stalufor. Wat houdt die functie precies in? En wat doet Willy graag in zijn vrije tijd? Er is er maar één die dat kan vertellen, en dat is Willy zelf!

“Mijn naam is Willy Hurkx, een geboren en getogen Eindhovenaar. Ik ben 55 jaar, getrouwd, en heb twee zonen. Na ruim 30 jaar werkzaam te zijn geweest in de grafische industrie, heb ik een nieuwe uitdaging gevonden bij Stalufor. Als algemeen technisch logistiek medewerker ga ik allerlei werkzaamheden binnen Stalufor doen op technisch en logistiek vlak. De veelzijdigheid van deze functie spreekt me enorm aan!”

“Ook al werk ik nog niet lang bij Stalufor, ik heb wel het gevoel in een warm bad te zijn gestapt. Er hangt een fijne sfeer en mijn collega’s zijn vriendelijk en behulpzaam. Het is echt een bedrijf waar men voor elkaar klaar staat; een echt Brabants bedrijf waar hard gewerkt wordt maar ook tijd is voor een pilsje op vrijdagmiddag.”

“In mijn vrije tijd speelt muziek een enorme rol in mijn leven. Ik speel al vanaf 1990 in een rock-coverband. Je kunt me bijna ieder weekend wel ergens op een Nederlands podium vinden.”

“Verder maak ik graag foto’s, maar het bewerken ervan vind ik nog leuker. Bijvoorbeeld van ons favoriete vakantieland Hongarije. Een enorm mooi land met rust, ruimte en een zeer vriendelijke bevolking. Wij zijn zelfs van plan om naar Hongarije te emigreren na ons werkzame leven.

Of eerder, als ik de Staatsloterij win. Tot die tijd ga ik lekker elke dag werken bij Stalufor. Zeker geen straf!”

< Terug naar Nieuws
Wilt u meer weten?
Neem dan contact op via:

Catalogus