fbpx

Stalufor concepten in bouwbeslag BV

Even voorstellen: Geke Brouwers

Stalufor groeit verder door en heeft sinds januari dit jaar een nieuwe medewerkster aangenomen. Het werd tijd om weer een vrouwelijke medewerker aan te werven om tegenwicht te bieden aan alle mannen in de organisatie.

Geke is per januari in dienst als hoofd Marketing en Communicatie. Met haar Bachelor in Bedrijfskunde, een Master in Marketing management en ervaring in verschillende Marketing functies gaat ze Stalufor helpen om alle uitingen te ontwikkelen en te coördineren! Geke is een echt familiemens en dat merk je! Ze is nu zelfs in dienst bij haar favoriete oom, “onze” Theo, die samen met Jack eigenaar is van Stalufor.

Geke is 27 jaar, geboren in Eindhoven maar woont sinds jaar en dag in het pittoreske Nuenen. Na een aantal jaren in Nijmegen te hebben gewoond voor haar studie, woont ze sinds 2,5 jaar samen met haar vriend Tim en hopen ze in september hun nieuwbouwwoning in Nuenen te betrekken. Geke is in tegenstelling tot alle andere medewerkers géén voetbalfan maar houdt zich in haar vrije tijd bezig met Crossfit, series kijken, reizen en gezellige uitstapjes maken met familie en vriendinnen.

Ik ben door alle collega’s met open armen ontvangen en ik kijk uit naar de samenwerking, zowel binnen als buiten de organisatie.  Ik hoop met mijn enthousiasme en inzet Stalufor verder te ontwikkelen. Met de goede basis van een hardwerkend maar vooral gezellig team hebben ze de goede basis in handen om dit familiebedrijf de toekomst in te leiden! Wil je met mij in contact komen over samenwerkingen, schroom dan niet om me te bellen of een e-mail te sturen!”

< Terug naar Nieuws
Wilt u meer weten?
Neem dan contact op via:

Catalogus