fbpx

Stalufor concepten in bouwbeslag BV

Even voorstellen: Marco Bosmans

We stellen graag onze nieuwste medewerker Marco aan jullie voor. Deze geboren en getogen Goirlenaar is al vanaf kleins af aan geïnteresseerd in de techniek. Wij zijn blij dat hij onderdeel uitmaakt van ons team. Hoe hij zelf zijn eerste maand ervaren heeft vertelt hij graag. 

“Het was vroeger niet meer dan logisch dat ik ‘iets met auto’s’ ging doen. Na mijn opleiding autotechniek ben ik aan de slag gegaan bij een Peugeot-dealer in Goirle, maar na 22 jaar werd het tijd voor wat anders. Ik kende Jasper al – wij hadden al eerder samengewerkt. Jasper had me al vaker gevraagd of ik niet een keertje bij Stalufor wilde komen kijken. Dat beviel me wel!

“Als technisch specialist doe ik de montage van draai- en schuifdeuren, deurdrangers en deurautomaten. De technische kennis heb ik al in huis, maar met name de voorbereiding is iets dat ik nu volop aan het leren ben.”   

“Verder ben ik getrouwd en heb ik twee kinderen van 10 en 8. We gaan graag met onze caravan op pad en een terrasje sla ik ook niet af. Naast auto’s heb ik nog een passie en dat is voetbal. Ik kijk graag Nederlandse en buitenlandse topwedstrijden en heb ik lang zelf gevoetbald. Tegenwoordig ga ik met de jongste mee en ben ik dus langs de lijn te vinden.”  

 “Al vanaf mijn eerste dag voel ik me thuis bij Stalufor. Het voelt als een groot familiebedrijf. Mijn werk is lekker divers; ik kom op allerlei leuke plaatsen en het werk is gevarieerd. Deze stap had ik veel eerder moeten maken!” 

< Terug naar Nieuws
Wilt u meer weten?
Neem dan contact op via:

Catalogus