fbpx

Stalufor concepten in bouwbeslag BV

Fapim Galicube draaival en kiep-voor-draai beslag

Galicube door Stalufor geleverd

Met Galicube brengt Fapim een solide draaival beslag op de markt. Het Galicube beslag is bij Stalufor concepten in bouwbeslag BV verkrijgbaar in twee uitvoeringen, met 110 kg en 130 kg draagvermogen. Dit draagvermogen wordt bereikt zonder toepassing van een extra accessoire om het draagvermogen te verhogen. Het Galicube systeem is gecertificeerd door het Duitse RAL-Instituut, conform de Europese normen EN 13126-8 en EN 1191. In dit specifieke artikel lichten we de mogelijkheden en voordelen toe van Fapim Galicube draaival en kiep-voor-draai beslag, welke door Stalufor geleverd wordt.

Galicube is universeel en toepasbaar op alle Eurogroef profielen. Tevens is de Galicube gemakkelijk te combineren met diverse accessoires en hebben we bij Stalufor ervaring in de zeer snelle montage in het element. Galicube biedt optimale prestaties door de innovatieve materialen en technische oplossingen. Bij Stalufor kunnen we niet anders dan beamen dat Galicube veelzijdig is, door een breed scala aan accessoires. Deze accessoires maken het mogelijk om Galicube aan alle behoeften en verwachtingen te laten voldoen.

De eigenschappen van de Galicube

Vanuit onze eigen ervaring hebben we de veelzijdige eigenschappen van Galicube al vaak in de praktijk aan het werk gezien. Onderstaand informeren we u over de krachtige eigenschappen van de Galicube en waar de voordelen allemaal in te bemerken zijn.

  • Galicube beschikt over zichtbare scharnieren, gecertificeerd volgens EN1191 op 110 en 130 kg draagvermogen
  • Galicube biedt een zeer eenvoudige montage met voor-gemonteerde klemplaten en Staluform® trengels. Deze zijn compleet op maat en per kozijnmerk vervaardigd
  • Galicube biedt zeer competitieve oplossingen voor draaikiepramen met een tweede stolpvleugel
  • SKG** certificering, ook in Kawneer profiel, met slechts 4 inbraak werende sluitpunten, voor vleugels met een maximale afmeting van 1700 x 2600 mm (BxH)
  • Galicube is in alle RAL kleuren binnen 12 werkdagen leverbaar

De samenwerking tussen Fapim en Stalufor

Stalufor is de belangrijkste partner van Fapim in Nederland op het gebied van beslagen voor de aluminium ramen- en deurenindustrie. Fapim kenmerkt zich in innovatieve en flexibele oplossingen. We kunnen spreken van een onbetwiste vastberadenheid om in de toekomst continuïteit te garanderen in het ontwikkelen van producten en oplossingen. De raambeslagen van Fapim worden terecht gezien als kwalitatief uitstekend en zijn ook volledig op maat verkrijgbaar bij Stalufor. Dit alles tegen een zeer aantrekkelijk prijsniveau en met volledige SKG en KOMO certificering. Vanzelfsprekend zijn deze raambeslagen te koppelen aan een toegangscontrole systeem, een rookwarmte afvoersysteem (RWA) of een brandmeldcentrale (BMC). Onze partner Stalufix technische ondersteuning BV kan u ontzorgen door het elektrisch aansluiten van deze elektronica oplossingen, alsmede het verzorgen van inbouwsessies van onze raambeslagen op locatie.

Bekijk certificaten, documentatie en montagehandleidingen van Fapim Galicube raambeslag op onze downloads pagina.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact op via:

Wij zijn betrouwbaar

Leden van de VMRG hebben Stalufor concepten in bouwbeslag BV beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 8,6 met als uitschieter een 9,0 voor betrouwbaarheid!

Lees meer