fbpx

Stalufor concepten in bouwbeslag BV

Fapim Grip en Grip+ klemscharnieren

De Fapim GRIP en GRIP+ klemscharnieren bij Stalufor

Fapim GRIP en GRIP+ klemscharnieren mogen niet in het assortiment van Stalufor ontbreken. Met de GRIP+ variant introduceert Fapim, en daarmee ook Stalufor, een geoptimaliseerd en nog gebruiksvriendelijker raamscharnier. De naam GRIP+ is een logische en meer dan waardige opvolger van de reeds bestaande GRIP scharnierlijn van Fapim.

Het GRIP scharnier wordt al jaren gewaardeerd, met name vanwege zijn robuustheid en absolute kwaliteit. Met GRIP+ handhaaft Fapim de kwaliteitsstandaard van de reeds bestaande GRIP scharnieren. De kwaliteit is verbeterd dankzij een 7 mm diameter roestvrijstalen pen en tot 2,2 mm dikke roestvrijstalen klemplaten. Door middel van een speciale getande vorm, verhoogt de grip op het aluminium profiel aanzienlijk.

De kenmerken van de GRIP+ klemscharnieren

Stalufor heeft kwaliteit onverminderd hoog in het vaandel staan en met de GRIP+ wordt er ook weer moeiteloos aan die standaard voldaan. Al met al spreken we van een bijzonder innovatief ontwerp, met tal van voordelen en sterke eigenschappen:

  • GRIP+ betreft een twee- en driedelig raamscharnier voor alle eurogroef profielen
  • GRIP+ is vervaardigd uit geëxtrudeerde aluminium profielen en wordt door Stalufor geanodiseerd geleverd, of in RAL kleur gelakt
  • GRIP+ is voorzien van een roestvrijstalen pen die roteert in zelfsmerende nylon bussen
  • GRIP+ heeft voor-gemonteerde klemplaten met bevestigingsschroeven, welke beiden uit roestvrijstaal zijn vervaardigd
  • GRIP+ is voorzien van een beveiliging tegen verticaal glijden
  • GRIP+ is horizontaal verstelbaar is en in aandruk door middel van een optionele bus die in vier verschillende standen kan worden gemonteerd
  • GRIP+ scharnieren kunnen in grootverpakking worden geleverd, maar ook in de uitvoering links en rechts draaiend met een voor-gemonteerde pen

De samenwerking tussen Stalufor en Fapim

Door de krachtige eigenschappen van Fapim, kan Stalufor zich blijven identificeren met de kwaliteitsmaatstaaf van deze Italiaanse marktleider.
Ook kenmerkt de kracht van Fapim zich in het bieden van innovatieve en flexibele oplossingen voor wereldwijde relaties. Tel daar de vastberadenheid om in de toekomst continuïteit te garanderen in het ontwikkelen van producten en oplossingen bij op en Stalufor vindt in Fapim haar gelijke. Fapim  biedt daarnaast niet alleen uitstekende producten, maar stelt ook het gehele bedrijf ter beschikking van haar partners. Stuk voor stuk ijzersterke argumenten om de samenwerking tussen Stalufor en Fapim te blijven koesteren en voort te blijven zetten.

Bekijk documentatie van Fapim GRIP+ klemscharnieren op onze downloads pagina.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact op via:

Wij zijn betrouwbaar

Leden van de VMRG hebben Stalufor concepten in bouwbeslag BV beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 8,6 met als uitschieter een 9,0 voor betrouwbaarheid!

Lees meer