fbpx

Stalufor concepten in bouwbeslag BV

Fapim Magicube verdektliggend raambeslag

Stalufor vertegenwoordigt Fapim, de Italiaanse marktleider in Zuid Europa op het gebied van beslag voor aluminium deuren en ramen. Stalufor heeft een uitgekiende voorraad raambeslagen in voorraad. De raambeslagen van Fapim zijn kwalitatief van een bijzonder hoog niveau en zijn bij Stalufor volledig op maat verkrijgbaar voor een zeer aantrekkelijke prijs en met volledige SKG en KOMO certificering.

Nieuw: het Fapim Magicube verdektliggende raambeslag
Magicube van Fapim is een innovatieve oplossing voor raamelementen waar verborgen scharnieren worden gewenst. Het is een multifunctioneel raambeslag, geschikt voor toepassing op alle aluminium profielen die zijn voorzien van een eurogroef. Magicube is beschikbaar in slechts één versie die het mogelijk maakt om de vleugel 180 graden te openen en dan tevens zorgt voor standaard 130 kg draagvermogen. Met een aanvullende kit is zelfs 170 kg draagvermogen mogelijk.

f_magicube-06-1

Eenvoudige verstelbaarheid en montage
De 3D micrometrische verstelmogelijkheden en assemblage van beslagcomponenten zijn eenvoudig waardoor de montage door één persoon zeer snel kan worden uitgevoerd.

Binnenkort verkrijgbaar!
Vanaf week 45 zal Stalufor het Magicube beslag uit voorraad kunnen leveren.

 

< Terug naar Nieuws
Wilt u meer weten?
Neem dan contact op via:

Catalogus