fbpx

Stalufor concepten in bouwbeslag BV

LogiKal

De meeste fabrikanten van aluminium en stalen deuren, ramen en gevelelementen maken voor het calculeren, ontwerpen en produceren hiervan gebruik van LogiKal, het vooraanstaande softwarepakket van Orgadata. Dankzij kwaliteit en betrouwbaarheid heeft LogiKal een sterke concurrentiepositie verworven. Daarmee is LogiKal hét softwarepakket voor alle revelante profielsystemen in deze branche geworden.

Orgadata

Het van oorsprong Duitse bedrijf Orgadata (in Nederland gevestigd in Leeuwarden) heeft met meer dan 30 jaar ervaring een leidende positie opgebouwd op het gebied van het ontwerpen en calculeren van aluminium en stalen gevelelementen en de daaraan gekoppelde (frees)bewerkingen. Softwarepakket LogiKal is dé toonaangevende standaard in de branche van de aluminium en stalen gevelelementen.

Stalufor databank LogiKal

Stalufor heeft jarenlang geïnvesteerd in de samenstelling van een separate databank voor LogiKal, waarin alle producten uit ons leveringspakket zijn ondergebracht. Hierdoor kunnen calculators en werkvoorbereiders razendsnel aan de slag met de juiste data vanuit LogiKal. Doordat zij bijvoorbeeld snel de juiste beslagsamenstellingen kunnen genereren wordt het bewerken van profielen in de geautomatiseerde bewerkingsstraat een stuk eenvoudiger.

Toegang tot deze database gebeurt middels een speciale licentie voor relaties van Stalufor. Databank LogiKal is een van de vele manieren waarop Stalufor zich onderscheidt in de markt van beslagen voor aluminium en stalen gevelelementen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over LogiKal of een licentie voor de Stalufor databank.

DWG formaat

Werkt u niet met LogiKal? Geen zorgen. Tevens heeft Stalufor van het volledige leveringsprogramma alle freesgegevens en overige relevante data voor de machine-aansturing digitaal in DWG formaat beschikbaar.

Compatibel met LogiKal

De volgende systeemhuizen zijn volledig geïntegreerd in LogiKal:

  • Reynaers
  • Kawneer
  • Aluprof
  • AluK
  • Aliplast
  • Heroal
  • Sapa
  • Wicona
  • Van Beveren
Wilt u meer weten?
Neem dan contact op via:

Wij zijn betrouwbaar

Leden van de VMRG hebben Stalufor concepten in bouwbeslag BV beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 8,6 met als uitschieter een 9,0 voor betrouwbaarheid!

Lees meer