fbpx

Stalufor concepten in bouwbeslag BV

Onze nieuwe collega Henny wordt vrolijk van structuur

Sinds 1 november is Henny werkzaam op de administratieafdeling van Stalufor, samen met onze collega Els. Henny houdt van structuur en brengt dat graag in de praktijk bij Stalufor. Daarnaast leert ze veel van Els op financieel vlak. ‘De administratie wordt straks echt mijn kindje.’ Hoe dat zit, vertelt ze u graag.

Structuur aanbrengen

“Ik kom uit Eindhoven maar woon nu in Veldhoven samen met mijn man en dochter. Inmiddels werk ik alweer zo’n 15 jaar in administratieve functies, nadat ik eerst in het onderwijs actief was. Omdat er minder werk beschikbaar was heb ik me om laten scholen naar administratieve werkzaamheden.

Dat was een goede stap geweest, want mijn interesse ligt ook hier. Ik word er vrolijk van als alles op orde is, en als er iets is dat ik doe in deze functie, dan is het wel administratieve werkzaamheden uitvoeren die de boel structureren. Bij Stalufor ben ik bovendien in een superleuk bedrijf beland met een behulpzaam team om me heen.”

Nieuwe dingen leren

“Voorheen deed ik veel administratie en debiteurenbeheer, maar nu doe ik daar ook financiën bij. Els helpt me met het leren van zaken die voor mij nieuw zijn. Zo ben ik nu bezig met grootboekrekeningen. Dat is interessant voor me, want het is nieuw. Hoe je bepaalde zaken wegzet, en hoe je iets kunt splitsen; dat soort dingen. Ik hou me telkens vooral met één taak bezig, en wanneer ik die onder de knie heb pak ik weer iets nieuws op. Daardoor doe ik eigenlijk iedere keer wat anders.

Het is de bedoeling dat ik straks de volledige administratie op me neem, dat Els minder gaat werken en ik meer. Ik leer veel van haar, maar het wordt straks echt mijn eigen kindje en daar word ik blij van. Structuur is belangrijk.”

Hulpmoeder

“Bij Stalufor werk ik nu 16 uur. Daarnaast ben ik hulpmoeder op de basisschool van mijn dochter; zo help ik mee tijdens evenementen (zoals de Koningsspelen) en bijvoorbeeld de versieringen voor Sinterklaas.

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn gezin en ga ik graag fitnessen. En ja, ik maak graag schoon thuis. Ook dat is een manier van structuur aanbrengen, en dat vind ik fijn!”

< Terug naar Nieuws
Wilt u meer weten?
Neem dan contact op via:

Catalogus