Stalufor concepten in bouwbeslag BV

Over Stalufor

Stalufor bedient de markt van aluminium deuren en ramenfabrikanten middels slimme concepten en maatwerk oplossingen op het gebied van hang- en sluitwerk. Het leveringsprogramma van Stalufor is met zorg en in detail samengesteld uit toonaangevende A-merken uit binnen- en buitenland.

Daarnaast worden er unieke producten ontwikkeld in samenwerking met deze leveranciers op basis van (klant)specifieke wensen. De R&D afdeling van Stalufor is daarom elke dag druk bezig met het bedenken, tekenen en testen van producten en diensten. Met deze nieuwe en vaak unieke producten is Stalufor onderscheidend in de markt van aluminium deuren en ramen.

Het team van Stalufor bestaat uit twaalf vakkundige en gekwalificeerde medewerkers, die zonder uitzondering allemaal jarenlang actief zijn in dit vakgebied. Heeft u een vraag of advies nodig? Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs of bekijk de catalogus.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact op via:

Wij zijn betrouwbaar

Leden van de VMRG hebben Stalufor concepten in bouwbeslag BV beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 8,6 met als uitschieter een 9,0 voor betrouwbaarheid!

Lees meer