fbpx

Stalufor concepten in bouwbeslag BV

dormakaba ITS 96 FL inbouw vrijloopdeurdranger

Met zorgvuldig opgebouwde vakkennis, en dankzij onze jarenlange ervaring in hang- en sluitwerk, zijn we bij Stalufor niet voor niets al jaren een gewaardeerd én gecertificeerd partner van dormakaba. Als specialist in deurautomatiek beschikken we over een uitgebreid assortiment dormakaba producten. Met onze gedeelde kernwaarden op het gebied van kwaliteit en innovatieve oplossingen in hang- en sluitwerk, koesteren we deze samenwerking dan ook nog steeds naar volle tevredenheid. Met eigen databank, Logikal, waarin alle automatiekoplossingen compleet met freesbewerkingen kunnen worden opgenomen, kunnen we stellen dat dat er voor elke deuropening een passende automatiekoplossing beschikbaar worden gesteld door Stalufor.

Behalve de expertise van Stalufor, bieden we tevens de voordelen van onze samenwerking met Stalufix, die de dormakaba producten kwalitatief uitmuntend tot hun recht te laten komen. Stalufix verzorgt de volledige montage van het betreffende systeem, zoals het elektrisch aansluiten, inregelen en het in gebruik stellen. Hierdoor voorziet Stalufix uitstekend in de behoefte van relaties bij het koppelen van automaten aan gebouwbeheersystemen.

De innovatie achter de dormakaba ITS 96 FL

Met de ITS 96 FL biedt dormakaba een uitstekende aanvulling op het reeds bestaande assortiment inbouw deurdrangers ITS 96.  Dankzij de vrijloopfunctie wordt er gezorgd voor een vrije doorgang bij brandwerende deuren. Alleen wanneer er sprake is van brand, activeert de deurdranger en wordt de deur veilig en gecontroleerd gesloten. Een bijzonder innovatief ontwerp.

De eigenschappen van de dormakaba ITS 96 FL

Doordat de glijarmen en toebehoren van de ITS 96 FL deurdranger met vrijloopfunctie identiek zijn aan deze van de ITS 96, zijn ze onderling uitstekend uitwisselbaar. De onderstaande samengevatte eigenschappen laten zien waarom de ITS 96 FL bijzonder geschikt is voor de beveiliging van brand- en rook compartimenterende deuren. De ITS 96 FL kan uitstekend worden toegepast op locaties als bejaardenhuizen, verzorgingstehuizen en ziekenhuizen.

  • Vrijloopfunctie vanaf een deuropeningshoek > 0°
  • Voor deurvleugelbreedtes tot 1.400 mm
  • Voor 1- en 2-vleugelige deuren (ITS 96 FL in de loopdeur)
  • Voldoet aan de voorschriften voor barrièrevrij bouwen (DIN 18040)
  • Combineerbaar met de standaard ITS 96 glijarmen
  • Zwaarte 3-6 voor deurbreedtes tot 1400mm en een deurgewicht van 180kg
  • Geschikt voor brandwerende deuren
Wilt u meer weten?
Neem dan contact op via:

Wij zijn betrouwbaar

Leden van de VMRG hebben Stalufor concepten in bouwbeslag BV beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 8,6 met als uitschieter een 9,0 voor betrouwbaarheid!

Lees meer