fbpx

Stalufor concepten in bouwbeslag BV

Specialist Frank vertelt over deurautomatiek

Alweer ruim drie jaar lang kunnen wij een beroep doen op de specialistische kennis van Frank Revier. Na 11 jaar gewerkt te hebben bij onze partner dormakaba vond Frank zijn nieuwe uitdaging bij ons montage-concept Stalufix®. In dit artikel praat Frank u bij over zijn specialisatie in de deurautomatiek en hoe hij zelf nog wil groeien in zijn vak.

Expert in deurautomatiek

Tijdens die 11 jaar die Frank bij dormakaba doorbracht heeft hij de basis gelegd voor zijn specialisatie in deurautomatiek. “Maar ik wilde meer leren”, vertelt hij. “Bij Stalufor is deurautomatiek slechts één van de concepten die ze aanbieden. Toen ik ooit een klus deed samen met Jasper zag ik dat Stalufor veel kennis in huis heeft. Het is een compact bedrijf met korte lijntjes, dat sprak me wel aan. Daarnaast leverden we als dormakaba altijd complete producten; bij Stalufor doe ik ook mechanische kennis op omdat we producten nog moeten installeren of opbouwen op locatie. Ik heb nu veel meer afwisseling in mijn werk.”

Als bedrijfsonderdeel van Stalufor verzorgt Stalufix® de technische ondersteuning op het gebied van o.a. deurautomatiek en vluchtwegtechniek. Zo kunnen de door Stalufor geadviseerde en geleverde producten vakkundig geïnstalleerd en operationeel gemaakt worden.

De kracht van Stalufor

“Steeds meer bedrijven weten ons zo te vinden”, aldus Frank. “Met name de gevelbranche, (zorg)instellingen en Verenigingen van Eigenaren zien ons als dé deurautomatiek-specialist. Onze kracht schuilt in het feit dat we niet alleen intern, maar ook extern korte lijnen hanteren. Bovendien geldt ook dat we met vroegtijdige betrokkenheid méér voor onze relaties kunnen betekenen. Daardoor kunnen wij sneller schakelen en kunnen wij al in een vroeg stadium de werkvoorbereiding overnemen.”

“Het is aan onze technisch specialisten om de montage, het aansluiten én het inregelen snel en probleemloos te laten verlopen”, gaat Frank verder. “Wij leveren desgewenst complete automatische schuifdeurelementen, met of zonder zij- en bovenlichten. Onze klant zorgt voor de uitsparing in de gevel, wij regelen de rest. De meest toegepaste schuifdeuroplossingen zijn de losse aandrijvingen ES200, waarbij onze klanten zélf de deurvleugels produceren.”

“Nog vaker leveren en monteren we de complete ST FLEX-oplossingen, waarbij we naast de aandrijving ook de deurvleugels en indien gewenst zelfs de zij- en bovenlichten leveren en monteren. Hiermee wordt de mate van ontzorging voor onze klant nóg hoger. Vooral de ST Flex Secure wordt veelvuldig gekozen door onze klant; omdat deze volledig SKG**/WK2 inbraakwerend getest is, en daarmee aan de Nederlandse normen omtrent inbraakwerendheid voldoet”.

“Voor draaideuren plaatsen we natuurlijk onze ED250 automaten geheel naar wens”, aldus Frank. “Ons doel is om een klant zo veel mogelijk werk uit handen te nemen, en om eventuele hinder tot een minimum te beperken. Onze brede kennis is daarin echt van toegevoegde waarde. Die diversiteit is de kracht van Stalufor.”

Het specialisme van Frank

“Wanneer ik iets signaleer kaart ik dat aan en probeer ik het op te lossen”, gaat Frank verder. “Het is belangrijk dat je in ons vak kunt anticiperen op onvoorziene zaken en die kunt verhelpen. Wij noemen onszelf niet voor niets een leverancier van totaaloplossingen voor de gevelbranche; daar horen niet alleen hoogwaardige producten bij, maar ook de levering daarvan en advies gedurende het hele traject.”

“We zien steeds meer dat technische kennis wegvloeit uit de bouw”, zegt Frank tot slot. “Daardoor denk ik dat wij voor steeds meer bedrijven uitkomst kunnen bieden. Wij blijven ons juist specialiseren en we blijven groeien als bedrijf. Ook individueel wil ik me blijven ontwikkelen. We willen ons allemaal verbeteren en als bedrijf de beste zijn, zonder daarbij uit het oog te verliezen hoe we begonnen zijn: als een familiebedrijf met een platte structuur.”

Ben jij die technische topper die Stalufix® samen met Frank en zijn collega’s naar een nóg hoger niveau kan tillen? Wij zoeken er namelijk nog een. Iets voor jou?

Reageer dan op onze vacature voor technische specialist!

< Terug naar Nieuws
Wilt u meer weten?
Neem dan contact op via:

Catalogus