fbpx

Stalufor concepten in bouwbeslag BV

Stalufor medewerker: Rense de Vries

Rense werd 51 jaar geleden geboren in de Kootwijkstraat te Strijp, Eindhoven. Dat verblijf daar was echter van korte duur, want 3 weken later verhuisde het gezin naar Landgraaf, tegenover het Pinkpopterrein. Daar is het gezin 7 jaar gebleven, om in 1973 neer te strijken in Veldhoven.

Sinds 1996 is Rense gelukkig getrouwd met ‘zijn’ Mariëlle en samen hebben zij twee zoons, Thimon van 17 jaar en Daan van 14 jaar oud.

Rense is sinds 9 januari 2017 werkzaam bij Stalufor en dat bevalt hem gelukkig meer dan goed! Als logistiek medewerker heeft Rense uiteenlopende werkzaamheden, wat hem juist zo aanspreekt bij Stalufor. In het verleden is Rense ook altijd werkzaam geweest in de logistieke branche en hij hoopt dit dan ook tot aan zijn pensioen te blijven doen.

“Evenals mijn collega Martin steun ik de beste voetbalclub van Nederland, gezeteld aan de Frederiklaan in Eindhoven en tijdens pauzes levert dat hier nog wel eens heerlijke discussies op met vooral de ‘020’ aanhangers”, aldus Rense.

Het moge duidelijk zijn dat voetbal dus een belangrijke hobby is van Rense, zowel als supporter en als iemand die ook graag zelf voetbalt. Naast de sportieve uitspattingen, mag Rense ook graag reizen. Zo staat er komende herfstvakantie een reis gepland naar de USA en terecht kijkt het gezin van Rense daar met plezier naar uit. Alsof de voetballerij en het reizen nog niet genoeg tijd en energie kosten, werd er twee weken geleden ook nog een extra gezinslid aan het gezin de Vries toegevoegd die naar de naam Snickers luistert. Snickers is een zwarte labrador en mag voortaan naar Rense luisteren als zijn baasje.

 

< Terug naar Nieuws
Wilt u meer weten?
Neem dan contact op via:

Catalogus