fbpx

Stalufor concepten in bouwbeslag BV

Staluform® deurbeslag

Staluform® deurbeslag is door Stalufor ontwikkeld, specifiek voor toepassing op aluminium deuren. Kiezen voor Staluform® is kiezen voor kwaliteit en betrouwbaarheid.  

Hoge kwaliteit deurbeslag 

Staluform® deurbeslag wordt gekenmerkt door een hoge kwaliteit met een duurzaam karakter. Deurkrukken zijn bijvoorbeeld dubbelzijdig geveerd en vastdraaibaar gemonteerd op de schilden. Dit voorkomt een veelvoorkomend probleem bij deurkrukken, namelijk dat deze gaan hangen na verloop van tijd. Staluform® deurbeslag zorgt er daarom voor dat deuren hun mooie uitstraling behouden. 

Stalufor heeft binnen en buitenschilden, zowel blind als in PC-uitvoering, met of zonder kruk of vaste knop, standaard voorradig. Deze zijn leverbaar binnen 24 uur, zowel in SKG** als SKG*** inclusief kerntrekbeveiliging. Staluform® deurbeslag is verkrijgbaar in diverse kleuren en afwerkingen. Naast geborsteld rvs, aluminium F9 (rvs look) en aluminium F1 zijn onze beslagen ook in (bijna) alle RAL-kleuren te verkrijgen.  

Universeel boorbeeld 

Naast kwaliteit en betrouwbaarheid kiest u met Staluform® ook voor universele toepasbaarheid. Indien u het Staluform® deurbeslag toepast kiest u voor een universeel boorbeeld in alle uitvoeringen, zowel aluminium als rvs. Het grote voordeel hiervan is dat vergissingen tijdens het frezen van de bevestigingsgaten tot het verleden behoren. Bovendien biedt dit voordelen indien men later nog van type kruk of materiaalsoort wil wijzigen. Freesmacro’s (in DWG of DXF) zijn op aanvraag beschikbaar.  

Opgenomen in Orgadata 

Het gehele Staluform®-programma is ook opgenomen in onze eigen Stalufordatabank voor LogiKal van OrgadataVoor elk aluminium profiel op de Nederlandse markt beschikken wij over de juiste maatvoering van montagesets (krukstift en bevestigingsschroeven).  

Kies dus voor kwaliteit en betrouwbaarheid, kies voor Staluform® deurbeslag 

Wilt u meer weten?
Neem dan contact op via:

Wij zijn betrouwbaar

Leden van de VMRG hebben Stalufor concepten in bouwbeslag BV beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 8,6 met als uitschieter een 9,0 voor betrouwbaarheid!

Lees meer