fbpx

Stalufor concepten in bouwbeslag BV

Stock Service

Stalufor biedt haar relaties een extra stuk service aan in de vorm van Stock Service. Wij nemen onze relaties hierbij een flink stuk logistiek en inventarisatie uit handen. Stalufor houdt op de achtergrond verbruiksmaterialen bij en zorgt ervoor dat u als relatie altijd een optimale ‘grijpvoorraad’ hebt. Op basis van een uitgekiende inventarisatie houdt Stalufor Stock Service uw voorraad altijd op peil en worden mogelijke aanstaande tekorten tijdig geconstateerd en aangevuld.

De kanban-methode 

Stalufor Stock Service is een actief voorraadbeheersysteem dat is gebaseerd op het Japanse kanban-principe (letterlijk ‘visueel bord’ of ‘visuele kaart’). Kanban werd ontwikkeld door toenmalig Toyota-medewerker Taiichi Ohno als een methode om een hoger productieniveau te behalen. De visuele manier van weergeven zorgt voor overzichtelijkheid en het snel kunnen signaleren van probleemgebieden en mogelijke knelpunten. Doordat wij het kanban-principe geïmplementeerd hebben zijn wij in staan just-in-time (JIT) leveringen te doen.  

Totaalleverancier 

Het kanban-principe toegepast op Stalufor als totaalleverancier betekent dat wij u als relatie helpen om uw voorraad optimaal te houden; niet te hoog maar zeker niet te laag. Denk daarbij aan de producten die nodig zijn voor het produceren, transporteren, monteren en afdichten van aluminium gevelelementen. Een veelvoorkomend probleem is dat verbruiksartikelen niet of nauwelijks worden geregistreerd. Met Stalufor stock service zit u nooit meer zonder maar hebt ook geen onnodig ruime voorraad en kunt u zich met uw core business bezig blijven houden.  

Stalufor Stock Service is een extra service die wij bieden aan onze relaties die wij met vaste regelmaat bezoeken om te beleveren. Het is een kleine moeite om op dat moment de voorraad te peilen en te bekijken welke producten binnenkort nodig zijn zodat we die tijdens een volgend bezoek mee kunnen nemen. Uiteraard staan wij altijd klaar voor spoedleveringen. 

Eerste inventarisatie 

Wanneer u gebruik wilt maken van Stalufor Stock Service voor uw bedrijf doen wij op basis van een uitgekiende inventarisatie een inschatting van uw behoeften. Wij constateren daarin wat voor u de ideale, constante grijpvoorraad is: niet te veel en niet te weinig.  

Bijsturen en schalen 

Wat een normale grijpvoorraad is verschilt per bedrijf en kan ook veranderen in drukkere of rustigere periodes. Op basis van de gegevens van voorgaande jaren en periodes kunnen wij dit per maand bijsturen in ons ERP-systeem om zo telkens een optimale leveringshoeveelheid te kunnen bepalen.   

Logistiek inbegrepen 

Het aanvullen van uw voorraad is gebaseerd op de wekelijkse leveringen die wij bij u doen. Het is een extra service die wij bieden om te inventariseren hoe uw voorraad is ten opzichte van de vorige keer en welke producten u binnenkort nodig heeft. Minder administratieve rompslomp, één leverancier, niet meer misgrijpen en optimaal uw core business uit kunnen blijven voeren? Overweeg dan Stock Service van Stalufor.  

Wilt u meer weten?
Neem dan contact op via:

Wij zijn betrouwbaar

Leden van de VMRG hebben Stalufor concepten in bouwbeslag BV beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 8,6 met als uitschieter een 9,0 voor betrouwbaarheid!

Lees meer