fbpx

Stalufor concepten in bouwbeslag BV

Vluchtdeur techniek

Vluchtdeur Stalufor-01De gevelelementen waar de concepten van Stalufor veelal worden toegepast zitten voornamelijk in de buitenschil van een gebouw en met name daar worden de relaties van Stalufor dikwijls geconfronteerd met gecompliceerde vluchtdeuren. Vanuit die functie heeft Stalufor zich mede ontwikkeld als specialist op het gebied van vluchtdeur techniek in de meest uitgebreide zin van het woord.

Stalufor heeft een uitgekiend assortiment anti paniek sloten en beslagen in het programma die probleemloos zijn toe te passen op en in nagenoeg alle aluminium gevelsystemen die op de Nederlandse markt voorkomen. Stalufor werk intensief samen met enkele toonaangevende fabrikanten van anti panieksloten en beslag, te weten KFV, Wilka en BKS.

Ausschnitt KFV Panik Notfall Push

KFV
Het Duitse topfabricaat KFV staat garant voor kwalitatief hoogwaardige anti panieksloten, veelal in meerpuntslot uitvoering, al dan niet met een SKG normering in combinatie met een gelijkwaardigheidsverklaring zoals die is vastgelegd in de BRL 3104. Zowel voor enkele als ook voor dubbele deuren beschikt Stalufor over de serie EP950 en EP960 anti paniek meerpuntsloten. Deze sloten zijn volledig gecertificeerd en mogen zelfs op brandwerende elementen worden toegepast.

Recent heeft Stalufor samen met haar klant Driessens Verhagen Ramen te Gemert anti paniekoplossingen van KFV geadviseerd en geleverd voor alle dubbele vluchtdeuren van het project kindcentrum De Springplank in Den Bosch. Lees meer over dit project

wilkaWilka
Wilka Schliesstechnik is de tweede partner van Stalufor op het gebied van vluchtdeur sloten en beslagen. Ook Wilka een biedt een uitgebreide keuze aan producten waarmee nagenoeg elke vluchtweg voorzien kan worden van het juiste gecertificeerde anti paniekslot en bijbehorend beslag. Niet voor niets hanteert het 150 jaar jonge Wilka de slogan ”voorsprong door kwaliteit” en dit bewijst deze Duitse topfabrikant nog steeds elke dag.

Onze relatie Kolf & Molijn te Emmeloord heeft onlangs het project Elfstedenhal te Leeuwarden opgeleverd. Daarin zijn alle vluchtdeuren voorzien van de anti panieksloten en beslagen van Wilka gecombineerd met de Fapim Loira+ scharnieren van Stalufor. Lees meer over dit project

GU-SECURY-Automatic-A-OeffnerBKS
BKS is de derde partner van Stalufor op het gebied van vluchtdeur sloten en beslagen. Ook BKS, onderdeel van het gerenommeerde Duitse G-U Gretsch-Unitas, biedt een uitgebreide keuze aan producten waarmee nagenoeg elke vluchtweg voorzien kan worden van het juiste gecertificeerde anti paniekslot en bijbehorend beslag.

Begin dit jaar heeft Stalufor samen met haar klant Wijnveen Aluminiumbouw te Wageningen BKS anti paniekoplossingen voor alle enkele en dubbele vluchtdeuren van het project Brede Wijkvoorziening in Vlaardingen geleverd. Lees meer over dit project

 

< Terug naar Nieuws
Wilt u meer weten?
Neem dan contact op via:

Catalogus