fbpx

Stalufor concepten in bouwbeslag BV

Stalufor College

Wij vinden het delen van kennis erg belangrijk. Daarom bieden wij onder de naam Stalufor College diverse theoretische en praktische trainingen aan, zodat u uw eigen kennis vergroot en uw medewerkers kunt trainen. Op deze pagina vindt u meer informatie over de trainingen die wij aanbieden. 

Stalufor trainingen

Ons aanbod bestaat uit vier standaard trainingen: 

Klik op de desbetreffende training voor meer informatie, of scrol naar beneden om het volledige aanbod te bekijken.  

Training op maat

Wanneer u interesse heeft in meerdere trainingen kunnen wij deze samenvoegen en de onderwerpen combineren. Trainingen vinden in overleg plaats in onze instructieruimte, bij uw bedrijf of op een gewenste externe locatie.  

Training vluchtwegautomatiek

Tijdens deze training maken wij u wegwijs in de complexe materie van de Europese vluchtwegnormeringen NEN-EN 179 en NEN-EN 1125. Naast algemene informatie over deze normeringen geven we advies over de te gebruiken deuroplossingen. We spreken over de verschillende soorten paniekbeslagen én alle paniekfuncties komen uitgebreid aan bod. 

Training deurautomatiek

Als gecertificeerd partner van Dormakaba levert Stalufor een uitgekiend assortiment schuif- en draaideurautomaten uit voorraad. Wij hebben een uitgebreide kennis van de koppeling op toegangscontrolesystemen, brandmeldinstallaties of in combinatie met elektromechanische sloten. We bespreken per product de voordelen, de verschillende toepassingen en de bijbehorende technische kenmerken. 

Training Orgadata

Het doel van deze training is om u bekend te maken met de vele mogelijkheden die onze Orgadatadatabank LogiKal te bieden heeft. Stalufor heeft jarenlang geïnvesteerd in de samenstelling van een separate databank voor LogiKal waarin alle producten uit haar leveringspakket zijn ondergebracht.  

De basis van LogiKal bestaat uit een separate databank met alle losse beslagonderdelen, waarvoor Stalufor voor elk profiel een klantgebonden beslagpakket samenstelt. Orgadata maakt het voor u een stuk makkelijker om het deur- en raambeslag van Stalufor toe te passen. LogiKal is speciaal ontwikkeld voor aluminium gevelbouwers om hun producten te plannen en produceren. Wij houden onze beslagpakketten in LogiKal up-to-date en volgen ook nauwlettend de ontwikkelingen binnen Orgadata om die zo snel mogelijk te implementeren.  

Tijdens deze cursus leert u snel calculeren en om via de werkvoorbereiding machines aan te sturen. Door de persoonlijke aanpak van deze training kunnen wij onze beslagpakketten nog beter afstemmen op de wensen van onze relaties. Deze klantgebonden beslagpakketten garanderen dat de foutmarge nihil is. Hierdoor kunnen werkvoorbereiders razendsnel de juiste beslagsamenstellingen genereren en wordt het bewerken van de profielen in de geautomatiseerde bewerkingsstraat eenvoudiger dan ooit! 

Inbouwsessies Fapim raambeslag

Als specialist op het gebied van raambeslag levert Stalufor Fapim draaival garnituren inclusief op maat gemaakte en voorbewerkte aluminium schuifstangen (trengels). Wanneer u met nieuwe raambeslagen gaat werken, zoals in dit geval Magicube of Galicube raambeslag, is het van belang dat uw medewerkers goed getraind en begeleid worden. Raamelementen moeten aan de hoogste eisen voldoen, zoals KOMO en SKG-certificering.  

Ten behoeve daarvan biedt Stalufor twee praktische inbouwsessies aan. De technische specialisten van onze partner Stalufix begeleiden uw personeel deskundig, zowel op onze als uw locatie.  

 

Neem voor meer informatie of het plannen van een datum contact op met één van onze adviseurs via info@stalufor.nl of via 085 3302 770. 

Wilt u meer weten?
Neem dan contact op via:

Wij zijn betrouwbaar

Leden van de VMRG hebben Stalufor concepten in bouwbeslag BV beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 8,6 met als uitschieter een 9,0 voor betrouwbaarheid!

Lees meer